PRAVILA O PRIVATNOSTI

Pravila o privatnosti

Međunarodna konferencija ”Izazovi današnjice” nalazi se na http://www.konferencija-vus.hr web mjestu.

Ova stranica vas informira o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka kada koristite našu uslugu i odabirima koje ste povezali s tim podacima.

Mi koristimo vaše podatke za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Pri korištenju naše usluge možda ćemo tražiti da nam date neke osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju (“Osobni podaci”). Osobni podaci mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

Email adresa

Ime i prezime

Kolačići i podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Također možemo prikupljati podatke o pristupu i korištenju Usluge (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatora uređaja i drugih dijagnostičkih podataka.

Podaci o praćenju i kolačićima

Kolačiće i slične tehnologije praćenja koristimo za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i održavanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije za praćenje koje se također koriste su beacons, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti vaš preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznačuje kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

Kolačići sesije. Koristimo kolačiće sesije za upravljanje našom uslugom.

Preference kolačići. Koristimo Favorite Cookies kako bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.

Sigurnosni kolačići. Sigurnosni kolačići koristimo u sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

Međunarodna konferencija ”Izazovi današnjice” koristi prikupljene podatke za različite svrhe:

Dostaviti i održavati Uslugu

Obavijestiti vas o promjenama naše Usluge

Omogućiti sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kada to odlučite

Osigurati brigu i podršku klijenta

Pružiti analizu ili vrijedne informacije kako bismo mogli poboljšati uslugu

Praćenje korištenja Usluge

Otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na računala i održavati na računalima izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i obrađujemo tamo.

Vaš pristanak na ova Pravila o privatnosti nakon čega slijedi slanje takvih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Međunarodna konferencija ”Izazovi današnjice” će poduzeti sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se vaši podaci budu pravilno postupali iu skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da prijenos vaših osobnih podataka neće se odvijati u organizaciji ili državi osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Objavljivanje podataka

Pravni uvjeti

Međunarodna konferencija ”Izazovi današnjice” može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri vjerujući da je takvo djelovanje nužno:

Da bi udovoljio zakonskoj obvezi

Zaštita i obrana prava ili imovine Hoopla komunikacije d.o.o.

Da biste spriječili ili istražili moguće pogreške u vezi s uslugom

Zaštita osobne sigurnosti korisnika usluge ili javnosti

Zaštita od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka je važna za nas, ali ne zaboravite da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njezinu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti trgovačke tvrtke i pojedince kako bismo olakšali našu uslugu (“Davatelji usluga”), pružati uslugu u naše ime, obavljati usluge vezane uz usluge ili nam pomoći da analiziramo kako se upotrebljava usluga.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih poslova u naše ime i obvezne su ih ne otkrivati ​​ni koristiti u bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics usluga usluge web analize koju nudi Google koji prati i izvještava o prometu na webu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje upotrebe naše Usluge. Ti se podaci dijele s ostalim Googleovim uslugama. Google može prikupljati prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.

Možete se odjaviti nakon što svoju aktivnost na Usluzi učinite dostupnima Google Analyticsu instaliranjem dodatka za preglednik za isključivanje usluge Google Analytics. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele informacije s Google Analyticsom o aktivnosti posjeta.

Da biste saznali više o Googleovim praksama privatnosti, posjetite web stranicu Google privatnosti i odredbe: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije koje ne upravlja. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete usmjereni na tu web stranicu treće strane. Preporučujemo da pregledate Pravila o privatnosti za svaku web stranicu koju posjetite.

Nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu web stranica ili usluga treće strane.

Dječja privatnost

Naša usluga ne obraća se nikome mlađoj od 18 godina (“Djeca”).

Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je Djeca pružila osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez potvrde pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Izmjene ove Politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknutom obavijesti o našoj usluzi prije promjene stupanja na snagu i ažuriranjem “datuma stupanja na snagu” pri vrhu ove Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ove Pravila o privatnosti za sve izmjene. Izmjene ove Politike privatnosti vrijede kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas:

E-mailom: info@konferencija-vus.hr

Posjetom ove stranice na našoj web stranici: http://www.konferencija-vus.hr/kontakt/

Telefonskim brojem: +385 97 747 6968

6. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA

IZAZOVI DANAŠNJICE - ŠIBENIK

Veleučilište u Šibeniku:

Trg Andrije Hebranga 11

22000 Šibenik

Telefon: +385 99 582 6791

E-mail: info@konferencija-vus.hr

Copyright © 6. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA - IZAZOVI DANAŠNJICE