5. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA ''IZAZOVI DANAŠNJICE''
7. - 9. listopada 2021. | Šibenik
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
vus konferencija 1

Svjesni važnosti digitalnog poslovanja za daljnji rast gospodarstva u svijetu, pa tako i u Republici Hrvatskoj, ovogodišnjom konferencijom poseban naglasak stavili smo na izazove digitalne transformacije današnjice.

Želja nam je da ovom konferencijom povežemo znanstvenike/istraživače i gospodarske zajednice kako bi zajedničkim snagama inaugurirali nove modele i spoznaje, te promovirali rješavanje izazova digitalne transformacije kroz interdisciplinarni pristup.

Podsjećamo Vas da za dolazak u Šibenik, osim zbog aktualne konferencijske teme, ima još mnogo dobrih razloga! Jedan od njih je svakako atraktivnost Šibenika. Privlačnim ga čine jedinstven položaj u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke, šarm starogradske kamenite jezgre i bogatstvo kulturne baštine.

Konferencija ”Izazovi današnjice” odvija se  pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

S veseljem očekujemo Vaš znanstveni i stručni doprinos.

Dobro nam došli!

Dekan Veleučilišta u Šibeniku,
Ivan Malenica mag.iur., v.pred

vus konferencija 15

O KONFERENCIJI

Konferencija „Izazovi današnjice“ se bavi problematikom digitalne transformacije sadašnjice.

PROGRAM

KONFERENCIJE

Sudionici konferencije “Izazovi današnjice” prisustvovat će predavanju plenearnih predavača i izlaganju njihovih radova na temu problematike digitalne transformacije današnjice.

PRIJAVITE SE

Prijavite svoj rad i budite dio Međunarodne konferencije „Izazovi današnjice“

konferencija 5

Smještaj

Šibenik je smješten u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka. Danas je Šibenik administrativno – politički, gospodarski i društveno – kulturni centar Šibensko – kninske županije koja se prostire duž obale zadarskog i splitskog dijela primorja u dužini oko 100 km, dok njezino zaleđe dopire sve do podnožja Dinare, udaljenog 45 km.

Na području grada Šibenika i njegove okolice ima oko 1200 objekata u privatnom smještaju, s mogućnošću smještaja više od 3000 osoba. Stoga, na području Šibenika također možete birati hoćete li odsjesti u sobama, apartmanima ili studio apartmanima. U hotelskom i motelskom smještaju ima oko 1510 soba i apartmana s oko 3110 ležaja.

POKROVITELJI

MEDIJSKI POKROVITELJI

POKROVITELJI

MEDIJSKI POKROVITELJI

PARTNERI

Registriraj se!

Rezerviraj svoje mjesto!

5. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA

IZAZOVI DANAŠNJICE - ŠIBENIK

Veleučilište u Šibeniku:

Trg Andrije Hebranga 11

22000 Šibenik

Telefon: +385 99 582 6791

E-mail: info@konferencija-vus.hr

Copyright © 4. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA - IZAZOVI DANAŠNJICE