Dana
Sati
Minuta
Sekundi
konferencija1

Svjesni važnosti digitalnog poslovanja za daljnji razvoj društva u svijetu, pa tako i u Republici Hrvatskoj, ovogodišnjom konferencijom poseban naglasak stavili smo na izazove digitalne transformacije današnjice.

Želja nam je da ovom konferencijom povežemo znanstvenike/stručnjake i gospodarsku zajednicu kako bi zajedničkim snagama inaugurirali nove modele i spoznaje, te promovirali rješavanje izazova digitalne transformacije kroz interdisciplinarni pristup.

Podsjećamo Vas da za dolazak u Šibenik, osim zbog aktualne konferencijske teme, ima još mnogo dobrih razloga! Jedan od njih je svakako turistička atraktivnost Šibenika. Privlačnim ga čine jedinstven položaj u slikovitom i razvedenom zaljevu na ušću rijeke Krke, šarm starogradske jezgre i njezinih tvrđava, bogatstvo kulturne baštine te nezaboravni gastronomski doživljaj. 

S veseljem očekujemo Vaš znanstveni i stručni doprinos.

Dobro nam došli!

Dekan Veleučilišta u Šibeniku

dr. sc. Ljubo Runjić, prof. struč. stud.

runjic

PRIJAVITE SE

Prijavite svoj rad i budite dio Međunarodne konferencije „Izazovi današnjice“

PROGRAM

KONFERENCIJE

Sudionici konferencije “Izazovi današnjice” prisustvovat će predavanju plenearnih predavača i izlaganju njihovih radova na temu problematike digitalne transformacije današnjice.

O KONFERENCIJI

Konferencija „Izazovi današnjice“ se bavi problematikom digitalne transformacije sadašnjice.

konferencija 5

Smještaj

Šibenik je smješten u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih kraških rijeka. Danas je Šibenik administrativno – politički, gospodarski i društveno – kulturni centar Šibensko – kninske županije koja se prostire duž obale zadarskog i splitskog dijela primorja u dužini oko 100 km, dok njezino zaleđe dopire sve do podnožja Dinare, udaljenog 45 km.

Za sve sudionike konferencije su osigurane posebne cijene smještaja u centru grada Šibenika.

SPONZORI

POKROVITELJI

SPONZORI

PARTNERI

Registriraj se!

Rezerviraj svoje mjesto!

6. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA

IZAZOVI DANAŠNJICE - ŠIBENIK

Veleučilište u Šibeniku:

Trg Andrije Hebranga 11

22000 Šibenik

Telefon: +385 99 582 6791

E-mail: info@konferencija-vus.hr

Copyright © 6. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA - IZAZOVI DANAŠNJICE